alkokauppa

vuodesta 2004
pidä tuomion puhdasta
juoda vastuullisesti

illustration: alkoholi

2004 - 2022 © alkokauppa.com, info.

alkokauppa.com

Vodkat

photo: vodkat pullo

Venäläiset halvat ja huonot vodkat maistuvat suurin piirtein samalta. Finlandia Vodka on paras!

Alkokauppa vodkat tarjoaa Alkon hinnaston myös väkevien osalta. Katso mistä muut ovat pitäneet ja keskustele forumilla. Bloody Mary: 1 osa vodkaa, 2-6 osaa tomaattimehua, sitruunamehua, suolaa, valkopippuria, worcesteshire kastiketta, on the rocks-lasi. Koskenkorva Viina 38% 6 x 1.0L. Valitse edulliset tuotteet joissa on Eestin verot. Tule juomien kanssa Helsinkiin - et maksa enää veroja. Odota tuotteita kotona. Säästä 500-1000 euroa.

Nauti kuppi hyvää vodkaa. Vergi ja Kapteni viin ainakin ovat kauheaa myrkkyä älä niitä ainakaan osta. Столичная (Stoli, venäläiset vodkat) älä siis yritä tätä itse kotona ilman riittävää harjoittelua ja valvontaa. Finlandia on ehkä pahinta vodkaa mitä oon maistanu, mieluummin vaikka dry vodkaa ku sitä. Finlandia Vodka Redberry 1L. Myydyimmät tuotemerkit väkevät juomat 2010 vodkat ja viinat: 1. Koskenkorva Viina 3 999 967 ltr, 2. Leijona Viina 3 239 032 ltr, 3. Suomi Viina 2 322 896 ltr. Viinikaupalla on jo yli 16000 asiakasta Suomessa.

Pitää paikkansa, Finlandia ja Absolut ovat niitä hienompia merkkejä koska ovat ulkomaisia ja laadullisesti ovat kyllä ihan hyviä. Tietääkö kukaan löytyykö pk-seudun alkoista venäläisiä laatuvodkia, esim. Russki Standart? Jussin viinakauppa vodka alkoholi viina tisle paloviina pullo juoma. Koskenkorvan alkoholipitoisuus on 38 prosenttia, yli 37,5 prosenttia alkoholia sisältävä maustamaton viina on vodkaa. Venäläiset halvat ja huonot vodkat maistuvat suurin piirtein samalta.

Koskenkorva muuttuu viinasta vodkaksi. Vodka on kirkas ja tyypillisesti väritön viina.